donderdag 27 september 2012

Kérastase Nectar Thermique












Heb je soms last van dun, dof en droog haar? Vergeet je wel eens een hitte beschermer voor je haar wanneer je het föhnt of stijlt? Dan heb je hier de oplossing! Dit is mijn favoriete haarproduct ooit, en in deze post lees je waarom.

Kérastase Nectar Thermique is een voedende leave-in conditioner. Dit betekent dat wanneer je uit de douche stapt, je het aanbrengt op nat haar en het gewoon laat intrekken. De bedoeling is dat je een beetje op je hand neemt (ongeveer zo groot als een euro, natuurlijk moet je meer nemen als je een grote bos haar hebt), daarna wrijf je je handen over elkaar en ga je met beide handen door je haren. Liefst niet te dicht bij de wortels, maar focussen op de puntjes! Verdeel het goed over je haar en daarna kam je er zachtjes door. Haar is heel breekbaar wanneer het nat is, dus zachtjes kammen zijn hier echt wel de sleutelwoorden!

And then the magic happens...
De leave-in conditioner verzorgt je haar zoals een normale conditioner maar hij beschermt je ook tegen de hitte van de haardroger of stijltang! Door de hitte worden er deeltjes geactiveerd die je haar voeden en beschermen. Kérastase Nectar Thermique gebruiken zonder hitte is dus compleet zinloos want het product zal niet in je haar trekken en het zal een vette boel worden. 


Ik zou je aanraden dit product niet te gebruiken als je plannen hebt om je haar te krullen. Het is een extra dikke leave-in conditioner en je krullen zullen plat vallen na een half uurtje.
Verder vind ik dat dit product echt doet wat het belooft. Telkens als ik het gebruikt eindig ik met súper zacht, glanzend haar! 

Je kan Kérastase Nectar Thermique kopen in de betere drogisterijen of in kapsalons. Je kan het hier ook bestellen op Internet, wereldwijd gratis bezorging! Ik betaalde €20,93.

Wat vinden jullie? Hebben jullie het al gebruikt of er al van gehoord? :) Laat het achter bij de comments.

Veel liefs, V.♥

1 opmerking:

  1. Ik heb dit product nog niet gebruikt, maar zowieso ben ik fan van Kérastase. Ze hebben zulke fijne producten! :)

    BeantwoordenVerwijderen