donderdag 27 september 2012

Miss Dior by Dior


Voor mijn verjaardag in mei kreeg ik van mijn mama deze fles parfum cadeau. Mijn zus had een mini versie en ik vond het ongelooflijk goed ruiken. Hier kan je lezen wat ik vind van de grotere versie.

Natuurlijk ben ik ook dol op de grote versie!
Top noten: aldehyden, gardenia, galbanum, salie en bergamot.
Midden noten: anjer, iris, lis wortel, jasmijn, neroli, lelietje-van-dalen, roos en narcissen. 
Basis noten: labdanum, leer, sandelhout, amber, patchouli, eikenmos en vetiver.

Het ruikt echt zo goed! Dat vind ik eigenlijk van alle Dior parfums. Het is alsof ze allemaal super gesofisticeerd zijn. De geur van Miss Dior neigt wel een beetje naar de gemiddelde-zwaardere geuren. 
Ik draag deze geur vooral als het kouder wordt, zoals nu, of bij speciale gelegenheden :).

Ik heb het cadeau gekregen, maar je kan het halen bij parfumeries, o.a. Ici Paris XL. 
Voor eau de parfum:
50ml (zoals degene die ik heb) kost €71,36.
100ml kost €101,08.


Liefs, V.♥

2 opmerkingen:

  1. Hallo! Bedankt voor de comment op mijn blog. De meeste bloggers tellen het echter niet op prijs dat jullie zomaar overal je link in een blogpost zetten. Ik snap dat jullie graag meer bekendheid willen, maar daar is juist het balkje in het comment systeem voor, en niet in het berichtje zelf. Commentsystemen zelf filteren deze reacties er ook vaak uit als spam. In het vervolg niet meer doen, want op deze manier reclame maken pakt eerder verkeerd uit, omdat de meeste bloggers hier een hekel aan hebben. Niet dat ik boos op jullie ben, want jullie hebben een hele leuke blog, maar gewoon even een tip naar jullie kant. ;)

    BeantwoordenVerwijderen