vrijdag 28 september 2012

The Body Shop: Moroccan Rose Body Butter


Een body butter is een heel erg dikke crème voor erg droge huid. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken voor je benen na het scheren, onderarmen of ellebogen. De Body Shop heeft de meest fantastische body butters! Eén van mijn favorieten is de Moroccan Rose body butter.

Het is niet een volledig grote pot want ik heb nogal moeite om die grote leeg te krijgen. Zoals eerder vermeld is deze body butter geschikt voor normale tot droge huid. Het verzacht de huid tot 24u lang en de crème is verrijkt met kostbare olie uit rozen die met de hand geplukt werden. Verder bevat de body butter nog shea butter die de huid zacht, glad en soepel maakt. En ook babassunotenolie helpt het herstellen van de vochtbarrière van de huid terwijl de soepelheid terug toeneemt.

Ik heb deze kleine pot gekregen in een geschenkpakket van een vriendin, daarom kan ik de prijs niet echt zeggen. Ik ben dol op de geur! Het is subtiel en zeker niet te sterk. 

Zelf gebruik ik de body butter altijd nadat ik uit bad of douche kom, en altijd op mijn benen. Deze kunnen heel erg droog zijn in eender welk seizoen. Er zijn mensen die zichzelf volledig insmeren met body butter maar daar hou ik helemaal niet van. Ik krijg de kriebels van kleren die tegen mijn huid plakken en als ik het zou doen zou ik direct opnieuw de douche in willen :).

Wat vinden jullie van de Body Shop body butters? Laat het achter bij de comments!

Liefs, V.♥

1 opmerking: