woensdag 17 oktober 2012

L'Oréal Rouge Caresse LipstickDe Caresse Lipstick van L'Oréal is een verzorgende lippenstift met een kleurtje. Ik kocht Dating Coral en maakte enkele swatches! Lees deze post om meer te weten te komen over wat ik ervan vind :).


Ik hou van het idee dat het verzorgend is maar je lippen toch nog een kleurtje geeft. Ik heb zelf niet echt gepigmenteerde lippen, dus ik kan af en toe wel een kleurtje gebruiken, vooral in de winter. Ik hou niet zo van matte lippenstiften, ik weet niet waarom maar ze laten mijn lippen er zo groot uitzien (nu ja, ik heb er niet echt veel geprobeerd).

Ik kocht Dating Coral omdat ik koraalkleurtjes heel erg mooi vind en ze passen goed bij m'n lippen en gezicht. Het ziet er heel natuurlijk uit maar ook verzorgd, dus daarom ging ik voor deze kleur. De swatch op mijn hand ziet er als volgt uit:


De verpakking ziet er een klein beetje cheap uit omdat het zo plastic is, maar de binnenkant maakt dat foutje alweer goed. Dus al bij al vind ik het wel een goede verpakking!


Na één laagje aangebracht te hebben op mijn lippen, ziet de lippenstift er zo uit:


Zoals je kan zien is de lippenstift niet super gepigmenteerd, maar daardoor kan je wel laagjes opbouwen. Ik hou wel van één laagje omdat het er natuurlijk mooi en verzorgd uitziet, maar als je een avondje uit gaat kan je makkelijk laagjes opbouwen zodanig dat de kleur (zoals op m'n hand) wat meer tot uiting komt. 

Het is bedoeld om ook een verzorgende lippenbalsem te zijn maar daar heb ik om eerlijk te zijn niet veel van gemerkt. Het verzorgt mijn lippen niet echt, maar het droogt ze ook niet uit en zorgt dat ze zacht blijven. De houdbaarheid ervan als je iets eet of drinkt is redelijk, aan het eind van de dag zie je nog wel dat er kleur is achtergebleven op je lippen, maar ik raad je aan om hem toch bij te werken na een maaltijd. 

Ik kocht deze in Di voor €14,99, maar je kan hem ook bijvoorbeeld kopen in Kruidvat. Ik denk dat hij nu ondertussen al een beetje in prijs gedaald is. 


Hebben jullie al Caresse Lipsticks getest? :)
Laat het achter bij de comments!
Liefs, V.♥

1 opmerking: