donderdag 11 oktober 2012

Droge huid: Clarins HydraQuench Rich Cream


Als het kouder wordt, wordt onze huid droger. Bij mij is het zo erg dat mijn huid echt gaat trekken en barsten. Je moet dus een aangepaste verzorging vinden voor dit herfstweer. Clarins HydraQuench Rich Cream is een dagcrème voor zeer droge huid in een koud klimaat. In deze post lees je wat ik ervan vind!Ik hou van deze crème!
HydraQuench Rich Cream is een essentieel rijke, voedende en ultra-hydraterende huidverzorging voor de zeer droge huid of huid blootgesteld aan extreme kou. Het kalmeert gevoelens van irritatie en maakt de huid zacht en soepel. Het product bevat Katafray schors.

De onderzoeksresultaten volgens Clarins:
Clarins onderzoek toont aan dat Katafray-schors-extract aanzienlijk hydratatie stimuleert en drastisch de huidbarrière verbetert in in-vitro testen.


Het is een dikke, olie-achtige crème. Ik breng hem altijd aan in een dun laagje, want als je hem te dik aanbrengt is er een kans dat hij gewoon op je huid blijft liggen. Als je dan buiten in de wind loopt en je haar blijft plakken aan je gezicht... Niet prettig! Dus zeker in een dun laagje aanbrengen. Ik vind dat hij zijn werk prima doet en het verzacht mijn huid enorm. Soms heb ik echt rode plekken van de droogte, en deze crème kalmeert de huid.

Je kan de Clarins HydraQuench Rich Cream kopen bij Ici Paris XL, voor ongeveer €51. Dat is best prijzig, maar hij werkt uitstekend!

Hebben jullie deze crème al eens gebruikt of zouden jullie hem kopen? :)
Laat het achter bij de comments.

Liefs, V.♥

1 opmerking:

  1. Ik heb een tonic van Clarins , ik vind hem op zich wel fijn maar wel iets te vettig.
    Klinkt wel heel goed die cremé !

    p.s leuke layout.

    BeantwoordenVerwijderen