woensdag 10 oktober 2012

Chanel Précision: Beauté InitialeBij het kopen van parfum kreeg ik een staaltje van Chanel's Beauté Initiale. Het is een crème die de eerste tekenen van vermoeidheid en leeftijd vervaagt. Ik was zo excited om het te proberen! In deze post kom je te weten wat ik ervan vind.Deze crème van Chanel is een multi-beschermende, die voelt als een crème maar uitsmeert als een lotion. Ik probeerde het dus op mijn gezicht. Je moet weten dat ik last heb van vochtarme en droge huid. 


Wow! Wat is deze crème goed: het laat mijn gezicht er echt gezond uitzien en het absorbeert super snel! De rest van de dag was het alsof ik niets op mijn huid had. 
Maar naarmate het avond werd, werd mijn huid een beetje trekkerig. Niet genoeg vochtinbrengend dacht ik, hoe jammer. Toen keek ik naar de ingrediënten en deze begonnen met: "Aqua, Alcohol, ..." Ik dacht echt: serieus?! Alcohol? Ik vind het echt super jammer. Alcohol droogt mijn huid uit en daarom had ik de avond zelf al last van flaky rode vlekjes rond mijn neus en mijn kin, en mijn huid was trekkerig. 

De crème zelf is fantastisch voor mensen met een normale of vettige huid, maar niet voor mij. Het ruikt lichtjes naar rozen maar totaal niet zwaar. Het heeft een bescherming SPF 15, wat niet veel is, maar beter iets dan niets. 

Achteraf gezien ben ik blij dat ik niet de volledig versie gekocht heb. Er hangt voor een pot van 50g een stevig prijskaartje aan vast van... €72! Ik zou hem dus niet kopen, ten eerste is het te duur en ten tweede is het niet geschikt voor mijn huid. Laat de alcohol eruit en de crème zou perfect zijn voor mij. Jammer...

Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen :).
Liefs, V.♥

Foto's: http://www.temptalia.com en Google.

2 opmerkingen:

 1. Ik kreeg hier een tijd geleden een sample van bij de Douglas. Wat was dat een fijne creme, helaas is hij nu al op. Ik vind 72 euro ook wel een beetje te duur om hem fullsize te kopen.
  Leuke blog heb je! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dat is mij ook te duur! Ik vind je blog erg leuk en ben je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen