donderdag 18 oktober 2012

Catrice Allround Concealer Palette



Concealer: een wondermiddeltje dat je huid er egaler, mooier laat uitzien en je foutjes wegwerkt. Ik heb lang getwijfeld om me een concealer aan te schaffen. Ik kampte met een gewone, gave huid toen ik ineens last begon te krijgen van lichte rosacea acne, gewoon uit het niets. Ik heb altijd al weinig "foutjes" gehad, maar helaas, nu niet meer en ik heb erg veel last van roodheid rond mijn neus en op mijn kin. Tijd dus om eindelijk die concealer aan te schaffen! Ik koos voor Catrice Allround Concealer: lees in deze post wat ik ervan vind :)!

Ik wou niet alleen een concealer voor roodheid, maar ook eentje voor kleine foutjes te corrigeren enzovoort. Daarom koos ik deze palette. Het bevat een beige, roze en groene concealer.


De beige concealer kan je gebruiken om foutjes, zoals puistjes, weg te werken.
De roze concealer kan je gebruiken voor donkere kringen onder je ogen. 
De groene concealer (voor mij het interessantst) kan je gebruiken voor het neutraliseren van roodheid.


Zoals je ziet heb je van de beige concealer verschillende tinten, dit vind ik echt schitterend, want het betekent dat je de palette ook mee kan nemen op reis of voor als je gewoon een kleurtje hebt. De concealer is trouwens creamy waardoor hij mooi "versmelt" met je huid. Heel fijn!

Ik haalde de palette bij Kruidvat voor €3,95!! Super budgetproof dus.

Hebben jullie deze concealer palette al eens gebruikt? :)
Laat het achter bij de comments!

Liefs, V.♥

3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ik deze ook maar eens moet aanschaffen! Lijkt me ideaal maar heb niet zo vaak last van kringen of rode plekjes..
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je geen swatches hebt gemaakt. Maar het lijkt me wel een handige concealer omdat ie ook groen en roze heeft. Misschien voor als de mijne op is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wil je de volgende keer ook een voor en na op je gezicht laten zien?

    BeantwoordenVerwijderen