woensdag 24 oktober 2012

Hot by Ralph LaurenIk kan er eerlijk over zijn: als er een flesje parfum opgebruikt raakt, dan heeft er echt wel een wonder plaatsgevonden. Meestal wordt ik de geur beu, heb ik ondertussen een andere parfum gekocht of ben ik gewoon simpelweg vergeten dat ik die parfum nog bezit. In deze post lees je over mijn favoriete parfum van alle tijden, namelijk Ralph Lauren Hot. Het is de enige parfum die ik ooit volledig opmaakte, en dat betekent iets!

Ik hou van deze geur. De flacon is niet zo speciaal, maar meer iets dat goed in je hand past. Het loopt niet uit en is stevig. Ik vind paars niet zo mijn ding, maar hier past het gewoon bij de geur en de sfeer er rond.

Als we kijken naar de samenstelling...


Topnoten: mandarijn, amandelbloesem, kaneel
Midden-Noten: Mocha Cream, Orchidee, Kamperfoelie, Jasmijn, verse melk, vijgen
Basisnoten: vanille, amber, muskus, sandelhout


Speciaal toch? Ik kan je verklappen dat het echt een fantastische geur is. Ik hou er zo van en je kan hem dragen in de winter maar ook zeker in de zomer! Ik word er gewoon vrolijk van. Het spijtige van de zaak: je kan hem niet meer verkrijgen in de winkels zoals Ici Paris XL. Whyyyyy?! De prijs was ongeveer €61,20 voor 100ml Eau de Toilette.

Maar er is hoop! Op Amazon kan je hem nog altijd online kopen, wat ik waarschijnlijk ook ga doen als ik doorheen m'n andere parfums zit (als het zover komt..). 

Kennen jullie deze geur & wat vinden jullie ervan? :)
Laat het achter bij de comments!

Liefs, V.♥

3 opmerkingen:

  1. Deze klinkt ontzettend lekker, mooi flesje ook! Ik ken deze geur overigens nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk lijkt mij deze geur, ik ben er zeker benieuwd naar! Ik heb hem ook alleen dan een roze verpakking, die ruikt ook zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen