dinsdag 16 oktober 2012

CoverGirl NatureLuxe Foundation



Jaaaa eindelijk! Ik heb dé perfecte foundation. Jeetje, ik ben hier heel enthousiast over. Recent ontdekte ik CoverGirl's NatureLuxe foundation, een vloeibare foundation die zijdezacht aanvoelt. Wat ik ervan vind kan je wel raden, maar in deze post zal ik je vertellen waarom!

CoverGirl is een Amerikaans budget merk dat bekend staat omwille van het feit dat ze steeds "CoverGirls" (vrouwen die op de cover van een magazine staan) gebruiken voor publiciteit. 
Bijvoorbeeld onder andere P!nk en Taylor Swift:


CoverGirl zegt zelf over de foundation:
"CoverGirl NatureLuxe is een foundation met een hint van jojoba-extract en komkommer water, en geeft een egale, luxueuze dekking die je nauwelijks voelt."

Waarom vind ik het nu zo goed?!

Het geeft je een natuurlijke look.
Ik hou er niet van als je echt de foundation op mijn gezicht ziet liggen, en al helemaal niet als het een compleet cakey effect heeft. Deze foundation geeft je een gezonde glow.

De foundation dekt voldoende.
Als het een natuurlijk effect heeft, zou je denken dat de foundation onvoldoende dekkend is. Dat is niet zo! Het werkt onvolmaaktheden makkelijk weg, zonder echt dik op je huid te liggen.

Het is perfect voor droge huid, dus ook perfect voor dit weer!
Iedere keer als ik foundation opdoe heb ik altijd hetzelfde probleem: na een tijdje zie ik flaky stuff rond mijn neus gewoon van de droogte. Deze foundation is echt hydraterend, wat misschien een minder puntje is voor de mensen met een vettere huid. Bij koud weer is mijn huid véél droger, ideaal dus!

Het bevat bescherming tegen de zon!
Zomer of winter, je hebt altijd bescherming tegen de zon nodig, want deze gaat onder andere huidveroudering tegen. Deze foundation bevat SPF 10, dat is niet veel, maar hey beter dan niets!

De foundation is budgetproof.
Je kan hem kopen in de grotere supermarkten, ikzelf kocht hem toevallig in een grote Delhaize!
De foundation kost €10 en ik heb de kleur 315 Bamboo. 

De swatches:

Zoals de naam zegt, voelt het zijdezacht aan op je huid en trekt het snel in. Het heeft een subtiele parfum, maar deze is zodanig licht dat je hem niet meer ruikt na een paar minuten. 

Ik ben er echt super blij mee! Yaaaay :D!
Hebben jullie al producten van CoverGirl gebruikt?
Laat het achter bij de comments.

Liefs, V.♥

1 opmerking:

  1. Nog nooit iets van covergirl gekocht, nochthans ziet deze foundation er wel oke uit! Misschien moet ik toch eens blijven stilstaan aan het rekje van covergirl :)

    BeantwoordenVerwijderen