woensdag 3 oktober 2012

Caudalie Lotion Tonic


Je gezicht reinigen met een toner is belangrijk. Je gebruikt het na een gezichtsreiniger. Een toner sluit de poriën en haalt de laatste beetjes vuil en makeup weg. Ik was al lang op zoek naar een goede toner, en ik kocht deze van het merk Caudalie. In deze post lees je wat ik ervan vind.Caudalie zegt: 
Vinolevure, het geheim van de keldermeesters, neemt tot 100 maal zijn eigen volume aan water op. Deze hydraterende tonic met een hoge concentratie Vinolevure verwijdert perfect alle make-up en optimaliseert de doelmatigheid van uw gebruikelijke verzorgingsproducten.
Ik hou echt van deze toner, gewoon omdat hij doet wat hij moet doen and that's it. Het is een heel simpel product. Sommige toners bevatten alcohol. Voor vettige huid kan dit niet zoveel kwaad, maar over het algemeen droogt alcohol je huid uit. Geen alcohol of parabenen in deze toner! Nog een positief punt is dat hij een pompje heeft, heel hygiënisch! 

Je kan het gebruiken voor je volledige gezicht, ook je ogen. 's Morgens en 's avonds breng je het aan met een watje, zonder af te spoelen. 

Ik was ook al eerder tevreden over hun half toner-half serum Caudalie Beauty Elixir (kan je hier lezen).
Je kan het halen in de grote apotheken of bij Newpharma. Ik betaalde €16,13 voor een grote pompfles van 400ml.

Hebben jullie al gehoord van Caudalie? 
Laat het achter bij de comments :).

Liefs, V.♥

1 opmerking:

  1. Oh, ik ben ook heel tevreden van Caudalie, ik gebruik de serum, oogserum, oogcrème en dagcrème. Super tevreden van!

    Inge

    BeantwoordenVerwijderen