Over ons

Dainty Little Moonbeams is een Belgische blog gemaakt door twee zussen. We houden ervan om producten uit te testen, nieuwe dingen te ontdekken en over dit alles te schrijven.

Ik ben Valérie. Samen met mijn zus run ik deze blog over lifestyle, productenreviews en andere uiteenlopende onderwerpen. Mijn zus helpt me met het bedenken van ideeën en geeft me inspiratie. Ik laat aan haar de eer om zelf iets over haarzelf te schrijven (dat zal ze wel doen binnenkort denk ik).

Al van kleins af aan was ik gefascineerd door het maken van sites. Ik had toen een msn group – jeetje, waar is de tijd – waar ik echt wel uren in stak. Toen ik ongeveer 12 was leerde ik mezelf werken met Paint Shop Pro, dit is eigenlijk hetzelfde als Photoshop alleen is Photoshop bekender. In het begin trokken mijn creaties op niets, maar langzaamaan begon ik ze beter te vinden. Ik maakte niet één msn group maar tot vervelens toe maakte ik er een paar (misschien wel 5), tot grote frustratie van mijn contactpersonen op msn toen ze weer eens een mail kregen “Word lid!”. Haha, heel cute allemaal.

Toen ik 15 was, maakte ik mezelf lid van Myspace. Facebook was toen nog in zijn kinderschoentjes en Myspace was echt the place to be. Ik had al basis html geleerd van mijn papa, maar door met Myspace kleine dingen aan te passen, leerde ik echt goed met html werken. In de middelbare school nam ik als keuzevak Photoshop (was een makkie omdat ik het al kon) en Webdesign. Daar leerde ik werken met CSS. Nu vind ik het superleuk om banners en layouts te maken en sites ontwerpen is één van mijn favoriete bezigheden.

Ik ben nu 21, maar al een paar jaar volg ik beroemde beautyblogs. Ik vind het gewoon interessant (misschien omdat ik een meisje ben?) maar ik dacht: waarom maak ik zelf geen? Ik ben redelijk perfectionistisch als het neerkomt op websites en het duurt lang tegen dat ik een layout echt goed vind. Uiteindelijk vroeg ik aan mijn zus of ze wou helpen met het schrijven van artikels. Dainty Little Moonbeams was geboren! Inmiddels bestaat Dainty Little Moonbeams (terwijl ik dit typ) al iets meer dan 3 weken en ik vind het super tof om over producten en allerlei onderwerpen te schrijven!

Zo, ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan de site. Laat gerust een comment achter en als je een vraagje hebt, kan je hierboven klikken op “Contact”. Je kan ons ook volgen via e-mail of via Bloglovin’ (dit vind je allemaal terug in de zijbalk).
Tot snel!

Liefs,
Valérie ♥